GLAS-S.BE - Hedendaagse Belgische Glaskunst

Belgische glaskunstLEDENTENTOONSTELLING

Afbeelding 2Begin 2009 werden alle GLAS-S.BE-leden uitgenodigd om aan deze tentoonstelling deel te nemen, twee criteria werden vooropgesteld: het thema van de tentoonstelling was “ROOD” (in de allerbreedste betekenis) en de ingediende kunstwerken mochten het formaat 30x30x30cm niet overschrijden. Welgeteld 30 kunstenaars (van de 100 actieve leden) gingen op deze uitdaging in.
Met rood als leidraad, slaagden alle kunstenaars erin om een zeer persoonlijk werk te presenteren. De verscheidenheid in benadering, materiaalgebruik en techniek is dan ook zeer groot. Op deze manier geeft de tentoonstelling een mooi overzicht van de grote diversiteit binnen de hedendaagse glaskust.

Deelnemende kunstenaars:
An Moors, Anne-Marie Van Wesemael, Bavo Tiebos, Carola Van den Wijngaert, Danny Beinsberger, Ed van Dijk, Eva Van Heuverbeke, Felicien Penders, Gerte Thans, Herman Lanssens, Isabelle Dethoor, Jan Leenknegt, Jeannine Kerstens, Joke Demeyere, Joris Van Landeghem, Kristel Van Hilst, Kristine Van Roosbroeck, Luc Bastiaens, Marc Blom, Marleen Lippeveld, Martine Grosjean, NoŽlla Van den Eeden, Patrick de Jager, Pia Burrick, Trix Van Heden, Vanessa Aelbrecht, Warner Berckmans, Wendy Van Dam en Wim BastiaensenOpeningsuren: woensdag tot zaterdag 14-17u
op zon- en feestdagen 10-12u en 14-17u
Of op afspraak: Staf Winters ++ 32(0)89/65 78 30

Bij deze nodigen wij iedereen van harte uit op de ledententoonstelling!

Hier vindt U de uitnodiging (pdf) en de routebeschrijving (Googlemaps).