GLAS-S.BE - Hedendaagse Belgische Glaskunst

Belgische glaskunstVERNIEUWDE GLAS-S.BE WEBSITE
label

De vernieuwde website is een feit! De stijl is ongewijzigd gebleven, de inhoud is echter wel aangepast. Het meest in het oog springende zijn wellicht de onderdelen "Glasnieuws" en "Glaskunstenaars", de pagina die verwijst naar de portfolio's van de kunstenaars.

In "Glasnieuws" zal de meest uiteenlopende informatie over glas terug te vinden zijn. Wat U zal terugvinden zal wellicht voor het overgrote deel bijeengesprokkeld worden door de web-redactie. Dit neemt echter niet weg dan onze bezoekers daar ook hun "ei" kwijt kunnen! Heb je een tentoonstelling? Heb je iets fantastisch gezien of gelezen wat glas-gerelateerd is? Vallen er ergens koopjes te doen? Zoek je iets, of heb je eerder een aanbieding die een collega kan interesseren? Laat het ons weten zodat we het hier kunnen neerzetten! (zie de link "web-redactie" in de menubalk).

De pagina "Glaskunstenaars" heeft een volledig nieuwe vormgeving gekregen.Omdat we een nieuwe dynamiek willen ontwikkelen, was het belangrijk dat deze pagina snel en eenvoudig bijgewerkt kon worden.
Om het zoeken te vereenvoudigen staan de kunstenaars alfabetisch gerangschikt. Kunstenaars die hun portfolio vernieuwen/aanpassen worden bovenaan in de kijker geplaatst, onder de titel "nieuwe update's". Op deze manier krijgt iedereen regelmatig de kans om bovenaan de pagina te staan én zien de bezoekers ook meteen dat er iets nieuws te rapen valt.